Naar boven

A Fish Named Fred

A Fish Named Fred A Fish Named Fred het "fris en crispy" modemerk uit Nederland. A Fish Named Fred verandert saaie kleding in iets kleurijks, vrolijks maar vooral in iets legendarisch. A Fish Named Fred shop je bij Berden Mode in Venray.

Bestel nu je favoriete merk online of kom naar de winkel. En combineer met PME Legend, Pierre Cardin of Cast Iron.

A Fish Named Fred het "fris en crispy" modemerk uit Nederland

A Fish Named Fred is een modemerk voor mannen dat zich inspireert met eerste klas materialen en voor elk item en perfecte pasvorm. De items van A Fish Named Fred zijn blikvangers met een speels accent. Prints, kleurijk, uniek en creatief, in een ontwerp van A Fish Named Fred blijf je nooit onopgemerkt. Met frisse en originele designs maak je zeker een goede indruk.

De collecties van A Fish Named Fred

De verzameling overhemden en kolberts van A Fish Named Fred hebben vaak een onvoorspelbare toevoeging aan het design. Het oog voor detail is fantastisch. Het design varieert van bijzondere tekencreaties die onder andere terug te zien zijn in de kraag, manchetten en aan de binnenzijde van het kolbert.  Er zitten bijvoorbeeld tekeningen van o.a. dieren, stripfiguren of fietsen in verwerkt. De mooiste items uit de collectie vind je bij Berden Mode Venray. De ontwerpen kennen geen grenzen. Mannen van iedere leeftijd die zich graag eigenzinnig kleden zijn bij A Fish Named Fred op de juiste plek. Unieke prints, felle kleuren, speelse afwerkingen met gebruik van hoogwaardig katoenkwalitiet. De kwaliteit zal nooit ten koste gaan van de prijs of het ontwerp.


Ontstaan van A Fish Named Fred

A Fish Named Fred is in 2008 ontstaan met als speerpunten "fris en crispy". A Fish Named Fred is hierdoor ook een merk met een uniek twist die je niet snel bij andere merken zult tegenkomen. De collecties begonnen met een aanbod van overhemden en blazers, maar tegenwoordig horen ook jassen, truien, sweaters en gilets tot het assortiment.

A Fish Named Fred verkrijgbaar bij Berden Mode Venray

De mooiste items van A Fish Named Fred vind je bij Berden Mode Venray. Wil je ook meer kleur en creativiteit uitstralen? Kom langs in onze winkel om verschillende items van A Fish Named Fred te passen en laat jezelf stralen! Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van een leuke outfit die echt bij jou past, dus laat je adviseren door ons goed opgeleide personeel. Heb je iets online gevonden? Bestel dan direct en je hebt het binnen twee dagen in huis.

Andere merken voor trendy combinaties

Wil je een opvallend overhemd van A Fish Named Fred combineren met een mooie broek? Kijk dan eens bij Cast Iron of PME Legend. Houd je meer van de prints en uitgesproken kleuren van A Fish Named Fred, dan is Eden Valley ook wat voor jou. Wacht niet langer en verwen jezelf met de topcollectie van Berden Mode Venray zodat jij als eerste straalt in de nieuwste trends.