Naar boven

Klantenservice

Voel je thuis bij Berden Mode Venray

Berden Mode Venray staat voor verbondenheid en vertrouwen. Het thuisgevoel is wat wij onze klanten mee willen geven bij een bezoek. Daarom verwelkomen wij je graag hartelijk en staat er altijd een heerlijk kopje koffie voor je klaar. Onze medewerkers staan niet alleen bekend om de service en de juiste adviezen, maar ook om hun gastvrijheid. Voel je vrij om vragen te stellen of om hulp te vragen.

Coupeuse

Heb je dé perfecte broek gevonden en is er toch een kleine aanpassing nodig? Onze coupeuses zorgen ervoor dat jouw aankoop naar je persoonlijke wensen wordt aangepast. 

Personal Shopper

Wil je graag door jouw favoriete medewerker geholpen worden? Bel en maak een afspraak met je favoriete kledingadviseur! Jouw favoriete en vertrouwde medewerker staat dan klaar om je van de juiste kledingadviezen te voorzien. Of wil je graag een keer andere kledingcombinaties proberen? Ook dan kun je een afspraak maken met één van onze personal shoppers die met verrassende outfits zal komen!

Ons spaarsysteem

Bij Berden Mode kun je punten sparen. Als je ingeschreven staat in het klantenbestand van Berden Mode Venray, ontvang je bij iedere besteding van € 15,00* automatisch een spaarpunt. Het aantal gespaarde punten wordt vermeld onder aan de kassabon. Heb je meer dan 10 punten gespaard dan worden deze in de maanden mei (voorjaar) en november (najaar) uitgekeerd. Je ontvangt dan voor iedere 10 punten een waardecheque van 7,50 euro. Het restant neem je vervolgens weer mee naar de nieuwe periode.
Ben je nog niet bekend met ons loyaliteitssysteem? Vraag ernaar bij je eerstvolgende bezoek. Wij informeren je graag.
* Over afgeprijsde artikelen ontvang je geen spaarpunten.

Klachten of opmerkingen

Heb je een klacht of een opmerking betreffende de website, een artikel of iets anders in de winkel? Neem dan gerust contact met ons op! Wij streven er altijd naar dat onze klanten met een glimlach hun ervaringen bij Berden Mode Venray met anderen kunnen delen.