Naar boven

Oroblu

Oroblu Het Italiaanse beenmode merk Oroblu staat voor een optimaal kwaliteitsniveau, perfecte pasvorm, uitmuntend draagcomfort, elegantie en klasse. Voor ieder type vrouw, iedere gelegenheid, behoefte en functionaliteit biedt Oroblu panty’s, stay- ups en kousjes in verschillende deniers en kleuren.

Oroblu is verkrijgbaar bij Berden Mode Venray, bezoek onze winkel en bekijk onze andere topmerken zoals Yaya, Opus en Studio Anneloes.
Oroblu elegant en modieus

Oroblu is hét Italiaans beenmode merk. Oroblu richt zich op de elegante, modieuze vrouw.  
Oroblu straalt elegantie en vrouwelijkheid uit. De panty’s zijn zeer comfortabel en dankzij de italiaanse elegantie voelt de panty als mode.  

Ontstaan van Oroblu

Oroblu is ontstaan 1973 in het Italiaanse stadje Mantua. Het is bekend geworden met beenmode. Ondertussen is de collectie uitgebreid met ondergoed, beha’s, shirts en hemdjes. Tegenwoordig ligt het hoofdkantoor Ceresare, nabij Milaan en valt  Oroblu onder het bedrijf CSP International Fashion Group.  

Collectie van Oroblu
De panty collectie van Oroblu bestaat uit een grote basiscollectie. Deze zijn tijdloos en  hebben een zeer hoog draagcomfort. Daarnaast brengt Oroblu twee keer per jaar een panty collectie uit met de trendkleuren van het seizoen. Naast panty’s verkopen wij ook kniekousen, sokken, t-shirts en topjes.

Oroblu verkrijgbaar bij Berden Mode Venray
Ook benieuwd naar onze Oroblu panty’s? Bezoek onze winkel in Venray of shop online en laat je ook verassen door onze mooie merken zoals Betty Barclay, Bianca en Monari