Naar boven

KLANTENSERVICE

Voel je thuis bij Berden Mode Venray

Berden Mode Venray staat voor verbondenheid en vertrouwen. Het thuisgevoel is wat wij onze klanten mee willen geven bij een bezoek. Daarom verwelkomen wij u graag hartelijk en staat er altijd een heerlijk kopje koffie voor u klaar. Onze medewerkers staan niet alleen bekend om de service en de juiste adviezen, maar ook om hun gastvrijheid. Voel je vrij om vragen te stellen of om hulp te vragen.

Coupeuse

Heeft u de perfecte broek gevonden en is er toch een kleine aanpassing nodig? Onze coupeuses zorgen ervoor dat uw aankoop naar uw persoonlijke wensen wordt aangepast. 

Personal Shopper

Wilt u graag door uw favoriete medewerker geholpen worden? Bel en maak een afspraak met uw favoriete kledingadviseur! Uw favoriete en vertrouwde medewerker staat dan klaar om u van de juiste kledingadviezen te voorzien. Of wilt u graag een keer andere kledingcombinaties proberen? Ook dan kunt een afspraak maken met één van onze personal shoppers die met verrassende outfits zal komen!

Ons spaarsysteem

Bij Berden Mode kunt u punten sparen. Als u ingeschreven staat in het klantenbestand van Berden Mode Venray, ontvangt u bij iedere besteding van € 15,00* automatisch een spaarpunt. Het aantal gespaarde punten wordt vermeld onder aan uw kassabon. Heeft u meer dan 10 punten gespaard dan worden deze in de maanden mei (voorjaar) en november (najaar) uitgekeerd. U ontvangt dan voor iedere 10 punten een waardecheque van 7,50 euro. Het restant neemt u vervolgens weer mee naar de nieuwe periode.
Bent u nog niet bekend met ons loyaliteitssysteem? Vraag ernaar bij uw eerstvolgende bezoek. Wij informeren u graag.
* Over afgeprijsde artikelen ontvangt u geen spaarpunten.

Klachten of opmerkingen

Heeft u een klacht of een opmerking betreffende de website, een artikel of iets anders in de winkel? Neem dan gerust contact met ons op! Wij streven er altijd naar dat onze klanten met een glimlach hun ervaringen bij Berden Mode Venray met anderen kunnen delen.